top of page

Virtuell
konstrunda

Hur når man en publik som tillbringar allt mer tid hemma?

Arbetsprov 1:

appelgran_icon.jpg

                 Appelgren

 

Virtuell utställning hos konsthantverkaren Malin Appelgrens galleri på Österlen.

 

www.appelgren.com

Vår idé

 

Vår idé är enkel. Ett virtuellt besök på galleriet, museet eller i din ateljé.

Genom en 360º-film får besökaren möjlighet att interaktivt uppleva er utställningsmiljö - oavsett var de befinner sig. Filmen tar besökaren genom utställningen, från början till slut. Genom filmen kan man klicka på olika konstverk för att få ut mer information såsom konstnär, material eller länk till er webbshop. I denna interaktiva film styr besökaren själv vart de vill titta och kan i lugn och ro stanna till och få ut ännu mer av utställningen. Det blir lite som att vara där faktiskt - fast med klick.

Mic.png

Utförande

 

Vi filmar er unika miljö högupplöst i 360º. Samtidigt tar vi även upp tredimensionellt atmosfärljud för att fånga den totala audiovisuella upplevelsen på er plats. Vi gör efterbearbetning och förser er med en länk till den färdiga filmen. 

 

För att besökaren ska få en ännu rikare upplevelse skapar vi interaktiva klickbara länkar i filmen, knutna till de verk ni vill framhäva. Här kan vi implementera stillbilder, rörlig bild, text, ljud, web-länkar m.m.

Arbetsprov 2:

imagenes_icon.jpg

                 Imagenes

 

Virtuell konstrunda av utställningen "Malmö, Vad drömmer du om?" på Malmö stadsbibliotek. Av elever från Dammfriskolan & Apelgårdsskolan i samarbete med elever och lärare på Malmö Latinskola samt ICORNs fristadsförfattare.

Producerat av Imagenes Del Sud.

www.imagenes.se

Bilder_Mix.jpg

Kostnad

 

Vi riktar oss till såväl enskilda konstnärer som större institutioner och företag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och kan ge kostnadsförslag utifrån era förutsättningar.

Bilder_Museum.jpg

Kontakt

 

Marco Padoan, Martin Lang, Ola Krondahl       

martin@langfilm.se                              0736439561

Besök oss gärna på              www.filmkontoret.se

kamera.png

Vilka vi är

 

Vårt team består av tre frilansande filmarbetare med lång erfarenhet i filmbranchen. 

I det läge samhället befinner sig i nu har vi blivit tvungna att hitta nya lösningar. Efterfrågan på virtuella koncept kom till oss och efter intensiv research och kompetensutveckling är detta vårt svar på ett allt större problem. Vi vill kunna stötta konstnärer som ej kan nå ut via konventionella gallerier. Men vi riktar oss även till större institutioner, museum och företag som har liknande behov. 

bottom of page